Despre

“Romani in Suedia” este o pagină de internet dedicată tuturor celor interesați de viața scandinavă, fie ca locuiesc deja aici, vor să emigreze sau pur si simplu plănuiesc o vacanță.

Conform statisticilor, in anul 2015 aproape 25000 de romani erau inregistrati legal ca rezidenti in Suedia. Numarul celor care locuiesc aici este insa mult mai mare, cu atat mai mult cu cat este dificil pentru autoritati sa verifice daca o persoana dintr-un stat membru al Uniunii Europene a depasit sau nu cele 90 de zile in care poate locui in alt stat membru fara a-si inregistra prezenta in statul respectiv.

Pe aceasta pagina de internet nu veti gasi titluri senzationale, nu incercam sa va pacalim pentru a ne creste numarul de accesari, nu incercam sa va vindem ceva. Aici prezentam informatii oneste si, speram noi, utile pentru cei care vor sa viziteze sau sa se stabileasca in Suedia. Putem sa gresim, insa nu o facem intentionat. Putem sa omitem lucruri importante, dar le vom adauga de indata ce ne semnalati ce va intereseaza. E simplu sa trimiteti intrebarile voastre, vom incerca sa raspundem la ele in cel mai scurt timp posibil.

Puteti sa trimiteti sugestii referitoare la informatiile pe care doriti sa le aflati de pe acest site la adresa de email contact [at] romaniinsuedia.com

 

Facebook